مواد تزریقی موسوم به هیر فیلر (Hair Filler) یا مزونیدلینگ مو، یک روش نوآورانه در مبارزه با مشکلاتی همچون ریزش مو معرفی می شود. این درمان با استفاده از یک ترکیب منحصر به فرد از پپتید بیومتریک، هیالورونیک اسید و ویتامین ها تهیه شده و پس از سال ها تحقیق و توسعه، به عنوان یک راهکار موثر در اختلالات مرتبط با سلامتی مو ها به بازار عرضه شده است. تزریق هیرفیلر به تحریک رشد دوباره فولیکول ها، مهار ریزش مو و افزایش ضخامت و سرعت رشد مو ها کمک می کند. این روش یکی از گزینه های مطرح برای مقابله با مشکلاتی مانند کاهش حجم مو و ریزش موی سر در نظر گرفته می شود.
فواید تزریق هیر فیلر مو چیست؟
استفاده و تزریق هیرفیلر، مزایای فراوانی را از آن خود کرده است که همین مزایا باعث افزایش تعداد مصرفکنندگان شده و افراد با اطمینان بیشتری به سراغ این روش برای تقویت مو های خود می روند.
در هیر فیلر، هفت پپتید به طور همزمان عمل می کنند:
- دکاپپتید 18: باعث تحریک پوست برای تشکیل فولیکول های جدید می شود.
- اسید هیالورونیک: نه تنها رطوبت را به ریشه مو ها منتقل می کند، بلکه فیبروبلاست ها را فعال می کند و نقش یک محافظ را دارد.
- الیگوپپتید 54: باعث توقف ریزش مو شده و فاز آناژنیکی رشد مو را طولانی تر می نماید.
- دکاپپتید 10: به پوست و ریشه مو مواد مغذی را می رساند.
- اکتاپپتید 2: سلولهای مو تحت تأثیر عواملی مانند استرس، اشعه UV مضر و سایر فاکتورهای مخرب، توسط اکتاپپتید 2 محافظت میشوند.
- اکتاپپتید 11: باعث کلاژن سازی می شود.
- الیگوپپتید 71: به الیگوپپتید 54 در درمان ریزش مو نقش دارد.
و اما از جمله مزایای مهم درمان مو با استفاده از تزریق هیرفیلر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- احیای قوی و بازسازی فولیکول های مو و پوست سر
- جلوگیری از ریزش مو
- افزایش سرعت رشد مو
- فعال کردن فولیکول های غیرفعال
- نشاط و تقویت مو های نازک و شکننده
- هدیه دادن مو های سالم و براق
- تحریک رشد مجدد مو
- افزایش تراکم و ضخامت مو
- افزایش آب رسانی به پوست سر.
تزریق هیرفیلر به عنوان یک روش درمانی موثر در کنترل ریزش مو ها شناخته می شود که باعث احیای پوست سر و فولیکول های مو می شود تا رشد مو را تحریک کند. این مزایا باعث شده تا پزشکان نیز آن را برای درمان ریزش و ضعف مو توصیه کنند.
عوارض تزریق هیر فیلر مو چیست؟
تزریق هیرفیلر، هیچ عارضه یا مشکل پیچیده ای را ایجاد نمی کند و هیچ ضرری برای مو ها یا پوست سر به وجود نمی آورد. با این حال، مانند دیگر روش های تزریقی، احتمال بروز برخی مشکلات در ناحیهی تزریق وجود دارد. این عوارض معمولاً سطحی هستند و ظرف چند روز برطرف می شوند.
آثار جانبی فیلر مو شامل:
- درد کوتاه مدت و گذرا که به دلیل زخم کوچکی که در ناحیه تزریق ایجاد می شود، رخ می دهد.
- قرمزی پوست سر.
- خارش در پوست سر.
- تورم در نواحی تزریق.
- درد پس از تزریق.
- بروز حساسیت نسبت به مواد تشکیل دهنده.
این عوارض ممکن است پس از تزریق ایجاد شوند و معمولاً پس از ۷۲ ساعت بهبود می یابند. از اینرو، پزشک متخصص پوست و مو باید خطرات ممکنه این عوارض را به بیمار توضیح دهد. همچنین، در صورتی که هر یک از این عوارض جانبی بیش از یک هفته پس از تزریق باقی بماند، باید به پزشک اطلاع داده شود. این عوارض برای همه افراد یکسان نیستند و گاهی افراد تنها یک یا دو عارضه را تجربه می کنند. باید به یاد داشت که تزریق هیرفیلر هزینه بالایی دارد که برای برخی افراد به عنوان یک عیب در نظر گرفته می شود.
آیا هیر فیلر مو باعث رشد دوباره مو میشود؟
تاثیرات منفی استفاده مکرر از سشوار و اتوی مو، رنگکردن مو ها و تماس با آلودگی های محیطی ممکن است به مو های شما آسیب برسانند و منجر به نازک شدن مو ها و ریزش آن ها شوند. در برخی از افراد، این ریزش به صورت گسترده تر و شدید تر اتفاق می افتد و موجب تخلیه جزئی یا کلی مو ها می شود؛ اما در موارد دیگر، این ریزش می تواند منجر به کاهش تراکم مو ها و کم پشتی آن ها گردد. در چنین شرایطی، استفاده از فیلر مو یا “Hair Filler” به عنوان بهترین راهکار برای درمان ریزش مو مورد توصیه قرار می گیرد. تزریق هیرفیلر می تواند باعث شود نواحی که از مو خالی شده اند دوباره پر شوند. بهعبارتی، مواد مغذی موجود در فیلر مو ریشه مو های این نواحی را بهطور کامل تقویت می کند، که منجر به رویش مجدد مو های تازه می گردد. این فرایند موجب می شود که خط رویش مو دوباره طبیعی شده و جلوی رشد نا متقارن و نا همسان مو ها در نواحی مختلف سر، گرفته شود.
تعداد تزریق هیرفیلر برای نتیجه گیری بهتر باید چند بار باشد
برای انجام تزریق هیرفیلر، در صورت لزوم، می توان از بی حسی موضعی در ناحیه مورد نظر استفاده کرد. اگر چه این روش معمولاً دردناک نیست، اما ممکن است به دلیل وارد شدن سوزن به پوست، درد کمی را احساس کنید. سپس هیر فیلر با تکنیک تزریق پشت سر هم، به فاصله تقریبی 1 سانتی متر در پوست سر تزریق می شود. تعداد دز های هیر فیلر یا فیلر مو برای تزریق بر اساس تشخیص و توصیهی پزشک معالج مشخص می گردد. پزشک با بررسی مشکلات مو، میزان ریزش، حجم موی سر و نازکی آن ها، تعداد و دز مورد نیاز را تعیین می کند.
در بعضی افراد ممکن است این جلسات تا ۲ یا حتی ۴ ماه طول بکشند تا فرد به تراکم دلخواه خود برسد اما معمولا، تعداد دز های هیر فیلر در یک دوره حدود ۸ بار تزریق در طول چهار ماه است، به این صورت که هر دو هفته یک بار انجام می شود. تحقیقات بالینی نشان داده اند که در بیشتر افراد، بعد از گذشت ۸ هفته از تزریق هیرفیلر، تراکم مو ها بهطور واضحی افزایش پیدا کرده و ضخامت آن ها نیز در مقایسه با وضعیت قبل از درمان افزایش محسوسی داشته است.